Website-uri prezentare & online shops

De ce este important să ai un site de prezentare/ magazin online?

Indiferent de domeniul în care activezi, prezența online este astăzi esențială. Un site reprezintă platforma principală a unui business, fie că este utilizat pentru a prezenta serviciile companiei tale, pentru a-ți suplimenta rețeaua de magazine fizice sau pentru a vinde exclusiv online.

  • Oferă afacerii tale oportunitatea de a fi prezentă online
  • Cu un design unic și o funcționalitate prietenoasă, crește încrederea potențialilor tăi clienți în business
  • Optimizat profesionist, reprezintă un instrument esențial pentru campaniile derulate
  • Îți poate crește considerabil veniturile

Optimizare SEO

Pentru ca un număr cât mai mare de utilizatori să ajungă pe site-ul tău, ai nevoie de o poziționare cât mai bună în rezultatele căutărilor pe Google și nu numai. Cu alte cuvinte, cu cât site-ul tău este mai sus în pagina de rezultate Google, pe cuvintele cheie relevante, cu atât mai mulți utilizatori interesați vor ajunge pe paginile website-ului tău.

Un criteriu extrem de important care te va propulsa între primele rezultate afișate de Google este criteriul relevanței informației, iar optimizarea SEO a conținutului, cât și a structurii site-ului asigură exact acest criteriu. 

UX & Ui

Use experience & User interface design – sunt extrem de importante și fac de multe ori diferența dintre un site de succes și unul care nu generează profit și se pierde în jungla internetului.

100% Responsive

Trendul de a utiliza smartphonul pentru a naviga pe internet și pentru a face achiziții este într-o continuă și rapidă creștere. Asta înseamnă că site-ul tău trebuie realizat în așa fel încât să arate și să se comporte la fel de bine atât pe laptop sau desktop, cât și pe smartphone sau pe tabletă.

Solicită audit gratuit website