Politica de confidențialitate 

 

Confidențialitatea datelor tale cu caracter personal este importantă pentru noi. Acest angajament de respectare a confidențialități îți explică ce date cu caracter personal colectăm de la tine, prin intermediul interacțiunilor noastre și modul în care utilizăm datele respective

Ce sunt datele cu caracter personal ?

“Datele personale” sau “Datele cu caracter personal” sunt acele informații unice individuale privind o persoană fizică identificată sau identificabilă(“persoana vizată”), referitoare la nume, adresă, cod numeric personal, IP sau număr de telefon, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice sau sociale. Te informăm că oricând dorești îți punem la dispoziție informațiile pe care le deținem despre tine și bineânțeles că le vom șterge dacă ne soliciți acest lucru.  

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm?

Colectăm date cu caracter personal pentru a putea răspunde cu succes solicitărilor tale. Furnizezi unele din aceste date direct, de exemplu, atunci când ne scrii un mesaj prin intermediul formularului de contact, sau, indirect, date de identificare prin adresa ta IP. Noi nu folosim adresa ta IP pentru a te identifica, dar te informăm că aceasta este stocată în momentul în care accesezi website-ul nostru. Ai dreptul de a solicita ștergerea IP-ului.

În funcție de interacțiunile pe care le ai cu website-ul nostru, datele cu caracter personal pe care le stocăm sunt următoarele:

  • Nume și prenume, pentru identificare
  • Adresa de mail, pentru comunicare
  • Număr de telefon, pentru comunicare

Datele cu caracter personal solicitate în momentul transmiterii mesajului sunt folosite doar pentru a putea lua legătura cu tine și a răspunde cererii tale.

Ulterior pot fi solicitate și date prevăzute de codul fiscal pentru facturarea produselor comandate/câștigate.

Date transmise involuntar, atunci când interacționezi cu website-ul nostru:

Adresa IP – atunci când vizitezi website-ul nostru, adresa IP este înregistrată.

Sistemul de operare, browser-ul, activitatea de navigare și alte informații despre modul în care ai interacționat cu website-ul. putem colecta aceste informații prin folosirea cookies sau alte tehnologii similare.

Care este temeiul legal pentru prelucrarea acestor date ?

Datele pe care ni le oferi voluntar(nume, prenume, adresă de email, număr de telefon) – temeiul legal este diferit: – consimțământul tău (art. 6 alin. (1) lit a din Regulamentul (UE) 679/2016 ) pentru activitățile de marketing direct, transmiterea ne newsletter, invitații la evenimente, etc. – demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract sau pentru executarea unui contract(art. 6 alin. (1) lit. b și c din Regulamentul (UE) 679/2016 )  pentru achiziționarea produselor sau serviciilor noastre. Folosim datele pentru a-ți emite factura fiscală, dacă este cazul. În privința datelor pe care le colectăm automat, prin folosirea cookies sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimțământul dat la accesarea website-ului.

Care este scopul colectării datelor și cum folosim informațiile tale personale?

Poți opta în legătură cu datele pe care le colectăm. Atunci când ți se solicită date cu caracter personal, ai dreptul să refuzi. Dacă alegi să nu furnizezi date care sunt necesare pentru a furniza un serviciu sau pentru a comunica cu noi, există posibilitatea să nu poți obține informațiile pe care le dorești(de exemplu prin transmiterea informațiilor poți plasa o comandă pe website)

Perioada de retenție a datelor.

Stocăm datele cu caracter personal pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor. În cazul în care ți-am trimis o factură, datele vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.

Cui transferăm date cu caracter personal?

Nu vom dezvălui informațiile tale către terțe părți, pentru a putea fi utilizate în scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fără consimțământul tău.

Totuși, este posibil să dezvăluim informațiile tale către următoarele entități:

Furnizorii de servicii. Putem dezvălui informațiile tale altor companii care ne furnizează servicii și acționează în calitate de persoane împuternicite, cum ar fi companiile care ne ajută pentru facturare, companiilor care se ocupă de mentenanța website-ului nostru sau care trimit emailuri în numele nostru.

Ce drepturi ai ca persoană vizată?

Protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal este un drept fundamental.

Dreptul persoanelor vizate privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date: dreptul la informare și acces, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziție și procesul decizional individual automatizat(inclusiv crearea de profiluri), dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere(www.dataprotection.ro)

Contact

Dacă ai nevoie de orice informații legate de website-ul, produsele și serviciile Marketree, ne poți contacta la adresa de email: oana@marketree.ro