Despre noi

Suntem o echipă creativă, dar cu picioarele experienței bine înfipte în solul pieței. Plantăm strategic idei cu rădăcini puternice și construim cuiburi rezistente de brand care să adăpostească povești durabile, indiferent de anotimpuri sau crize.

Lucrăm la firul ierbii, alături de client pe parcursul colaborării și ne implicăm 100%, indiferent de proiect. În portofoliul nostru există atât companii micuțe, cât și companii mari, cu peste 500 de angajați și cifre de afaceri de milioane de euro.

Creăm și implementăm campanii care să vândă sau să stârnească interesul publicului țintă, cu mesaje originale și puternice. Selectăm canalele oportune, în funcție de bugete, și urmărim parcursul acestora de la rădăcină până la… albină pentru a extrage concluziile, pentru a măsura rezultatele și a oferi clienților noștri rapoarte concludente.

Suntem pretențioși, perfecționiști și încăpățânați și când vine vorba de texte, de copy și content writing. Considerăm că dacă „o imagine valoarează cât o mie de cuvinte” înseamnă că sensul s-a pierdut pe drum și trebuie recuperat prin identificarea cuvintelor care să transmită mesajul în cea mai bună formă a sa. Suntem alături de tine și ne asumăm această misiune.

Și, cum ne place mai mult să vorbim despre clienții noștri decât despre noi, ne-am bucura să te cunoaștem. Contactează-ne, solicită-ne-ne portofoliul și hai să creăm împreună, natural, o echipă puternică pentru brandul tău!

Echipa

Oana Capustinschi

Coordonator Strategie și Conținut

Ionuț Marinescu

Web designer coordonator

Georgiana Pleș

Graphic Designer coordonator

Clienții noștri